Tmurni i magloviti dani pred nama: Ujutru minus, a tokom dana živa ide do 11 stepeni

22.11.2020

05:55 >> 19:44

0

Čitave nedelje slično vreme

Tmurni i magloviti dani pred nama: Ujutru minus, a tokom dana živa ide do 11 stepeni
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

U novu sedmicu ulazimo s maglom, a ponegde i mrazom. Jedino će na jugu zemlje pre podne biti sunca. Tokom dana oblačno i suvo, samo je u Vojvodini predveče moguća slaba kiša. Jutarnja temperatura od -4 do 1, dnevna od 6 do 11 stepeni. U Beogradu posle hladnog i maglovitog jutra, oblačno, ali bez kiše. Temperatura oko 7 stepeni.

U utorak nas očekuje pretežno oblačno i uglavnom suvo. Po kotlinama će biti zadržavanje magle tokom većeg dela dana. U Vojvodini i Timočkoj Krajini u toku dana delimično razvedravanje. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 4 stepena, a najviša od 5 do 9 stepeni, u Timočkoj Krajini do 11 stepeni.

Pročitajte:

Zabeleli se krovovi u Sarajevu, stiže zima 

Vadite šubare i čizme, stiže prvi sneg: Iznenadiće vas oštra zima 

U sredu slično vreme. Najniža temperatura od -3 do 1 stepen, a najviša od 5 do 11 stepeni, samo će u krajevima sa maglom biti hladnije.

U četvrtak u nižim predelima i po kotlinama maglovito i tmurno, a u brdsko-planinskim pretežno sunčano. Najniža temperatura od -4 do 0 stepeni, a najviša od 5 do 10 stepeni, samo će u krajevima sa maglom biti hladnije.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 27.11.2020. do 01.12.2020.)

Za dane vikenda i početkom naredne sedmice malo toplije uz prolazno naoblačenje s kišom. Na visokim planinama kiša i sneg.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike