24SEDAM NOVI SAD "Niko ne zna bolje od vas šta je potrebno ovom gradu": Miloš Vučević saopštio sjajne vesti Novosađanima (VIDEO)

15.10.2021

08:40

0

Autor: 24sedam

Gradonačelnik Novog Sada je saopštio da je plasirana platforma koja će stanovnicima tog grada olakšati život

24SEDAM NOVI SAD "Niko ne zna bolje od vas šta je potrebno ovom gradu": Miloš Vučević saopštio sjajne vesti Novosađanima (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube, Jutarnji Program TV HAPPY

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, istakao je da je neophodno da građani učestvuju u upravljanju Novog Sada.

Novo doba donosi nove izazove i traži nova rešenja i zato je Novi Sad, prvi u regionu, pokrenuo digitalnu platformu https://tvojgradnovisad.rs/ , te tako stao "rame uz rame" sa evropskim gigantima kao što su Brisel, Pariz i London, istakao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

 

 

- Na ovoj platformi od danas svaki sugrađanin može da predlaže, odlučuje i diskutuje o pitanjima od javnog značaja. Svi predlozi koje primimo preko platforme TvojGrad će biti razmatrani, a oni za koje postoje uslovi za realizaciju biće i predloženi za budžetsko finansiranje od strane Grada. Novosađani, niko bolje od vas ne zna šta je našem gradu neophodno i zato vas sve pozivam da učestvujete u radu platforme TvojGrad, jer vaše mišljenje znači! - poručio je Vučević na Instagramu.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Grada Novog Sada. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike