Otkrivamo pozadinu nezapamćenog skandala u Srbiji: Krstačom udario na policajce jer mu je žena oživela, a iza svega stoji bizarna istina!

12.10.2021

18:45

0

Autor: J. J.

U selu Draginje su nam meštani kazali da su šokirani pričama koje su se pojavile nakon incidenta

Otkrivamo pozadinu nezapamćenog skandala u Srbiji: Krstačom udario na policajce jer mu je žena oživela, a iza svega stoji bizarna istina!
Draginje selo Draginje - Copyright Profimedia Pixabay 24sedam

Priča iz sela Draginje u opštini Koceljeva je dobila neočekivani obrt, nakon incidenta u kome je Svetozar P. (50), kako su mediji pisali, napao policijsku patrolu krstačom. On je krst kupio za ženinu sahranu, a navodni napad se dogodio, kada su mu saopštili da nije umrla već se onesvestila!

Međutim, njihove komšije tvrde da oni nisu videli ni krst, ni sanduk, već da su to spekulacije koje nisu tačne. Napominju da su Svetozar i njegova supruga imali koronu, a da ih iz komšiluka već neko vreme niko nije posećivao zbog straha od zaraze.

- Mi nismo videli ni sanduk, ni krst o kom su pisali novinari. To nije bilo, to nije istina. Ja sam čula da je Svetozar zvao njenu ćerku da dođe, a ona umesto da je došla, pozvala je policiju. Međutim, žena nije umrla, već se onesvestila, ali Svetozar tog trenutka očigledno nije znao da je ona bila u nesvesti. Šta se zapravo tu tačno desilo ne znamo, jer ih nismo posećivali, s obzirom da su imali koronu. Ali nam nije logično da ženu koja je imala koronu puste kući, a pritom je nepokretna i ima tumor. On je verovatno bio ljut na lekare, koji su je pustili kući jer je bolesna - ispričala je jedna komšinica za 24sedam.

Profimedia
 

Dodaje da je Svetozara videla pre nekoliko dana kada je otišao do apoteke da kupi lekove.

- Videla sam ga pre neki dan kada je išao da kupi lekove, a što se tiče samog incidenta, bila je Hitna pomoć koju smo videli. Oni su bukvalno otrčali u kuću, a zatim ženu odvezli u bolnicu. Ja sam odrasla sa njim i njegovim bratom. Moja deca su ranije išla kod njega i njegovo dete je dolazilo kod nas. On nikada nije napadao decu, niti je bio agresivan prema njima, iako ima psihičke probleme. On ima svoju istoriju bolesti i to celo selo zna, ali nikoga nije dirao i uzimao je terapiju - priča ona.

Tužna sudbina

Komšinica napominje da Svetozareva žena L.P. (64) važi za vrednu domaćicu, koja je radila punom parom sve dok se nije razbolela.

- Ona je jako vredna žena. Pre nego što se razbolela radila je od jutra do mraka. Išla je u nadnicu. Retko kada se odmarala, koliko je radila. Žao mi je, što je ćerka nije smestila kod sebe, kada je ostala nepokretna, jer joj je uvek pomagala i slala šta god je imala, kao i unuku - dodaje komšinica.

 

24sedam
 

Ljubav na prvi pogled

Kako kaže, Svetozar i njegova nevenčana supruga su se upoznali, dok je on živeo kao podstanar, a ona radila kao spremačica kod žene gde je stanovao.

- Velika je razlika u godinama između njih dvoje. Svetozar je često radio sa kamionima, a ona kao čistačica kod neke žene gde je stanovao. Tu su se upoznali i zaljubili jedno u drugo. On iz prvog braka ima sina, a ona ćerku - zaključuje komšinica.

Osvrt na slučaj

Podsetimo, ovaj slučaj je privukao pažnju javnosti kada su mediji objavili da je Svetozar P.  pobesneo, nakon saznanja da mu je žena, koju je trebalo da sahrani, zapravo živa. On je uzeo drveni krst koji je kupio za sahranu i sa njim, navodno, pokušao da udari policajca. 

Potom je, kako su pisali mediji, prišao policijskom vozilu i tim krstom polupao stakla, a nakon toga su ga policajci savladali pa je po nalogu tužilaštva prevezen na psihijatriju, gde je zadržan na posmatranju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike