Milici Adamović otkazana transplantacija bubrega: "Trenutno tražim drugog donora, jer je Raisa dobila koronu"

05.10.2021

12:07

0

Autor: P. Š.

Milici je 2009. godine, kada je imala svega 18 godina, zbog pogrešnih dijagnoza odstranjen levi bubreg

Milici Adamović otkazana transplantacija bubrega: "Trenutno tražim drugog donora, jer je Raisa dobila koronu"
Printscreen/Youtube/ Jutarnji Program TV Happy

Nakon što je Milica Adamović (30) pre skoro mesec dana saopštila da je našla novu državu u kojoj će joj uraditi transplantaciju bubrega, danas je objavila lošu vest. Raisa Lošić, koja je trebalo da joj bude donor, to više neće moći jer je dobila koronavirus.

- Nisam se osećala dobro, pa me zato nije bilo. Potrudiću se ubuduće da budem tu i da vas obaveštavam o svemu. Trenutno radim na tome da nađem drugog donora, jer je Raisa dobila koronu. Ovim putem joj želim brz oporavak. Samim tim mi je potreban drugi donor, ko može i želi da mi pomogne neka mi se javi, i molim vas da budete sigurni da to želite. Samo da napomenem da ništa od toga nije moranje. Hvala vam neizmerno što ste uz mene i što ste tu - napisala je Milica.

Podsećamo, Milici je 2009. godine, kada je imala svega 18 godina, zbog pogrešnih dijagnoza odstranjen levi bubreg. Njoj su doktori nedavno dali šest meseci života, a jedino rešenje je bio novi bubreg. Ali kako Milica nema živog srodnika koji bi mogao da joj donira organ, jedina nada je da se transplantacija uradi u inostranstvu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti