Nestala cela porodica iz Aleksinca: Od nedelje im se gubi svaki trag (VIDEO)

29.09.2021

12:38

0

Autor: M. Kostić

Njihov nestanak policiji je juče prijavila rodbina

Nestala cela porodica iz Aleksinca: Od nedelje im se gubi svaki trag (VIDEO)
Copyright 24sedam/M.K.

Vlasnik jedne menjačnice u Aleksincu G. Đ. (57), njegova supruga G. Đ. i ćerka (25) nestali su u nedelju.

Poslednji put viđeni su u nedelju uveče, kada su bili kod majke na večeri u selu Moravac, i od tada im se gubi svaki trag.

Njihov nestanak policiji je juče prijavila rodbina, budući da se od nedelje nisu javljali na telefon, a tada su i poslednji put bili aktivni na viberu. 

- Oni su bili kod majke na večeri u nedelju i od nje otišli oko 12 sati uveče. U ponedeljak smo ih pozvali na fiksni telefon i niko se nije javio. Juče smo ih opet zvali tri puta i niko se nije javio. Kada sam došla s posla kući pozvala sam ih na mobilni i nisu se javili. Moja ćerka je otišla do njihove radnje, ali nikog nije bilo tamo. Potom smo otišli u policiju da prijavimo njihov nestanak - kaže Verica Đokić, rođaka porodice.

- Bili smo do njihovog stana i tamo je sve zaključano, a kola nema. Nemamo nikakvu predstavu o tome šta bi moglo biti u pitanju, nisu pominjali da će ići na letovanje ili bilo gde drugde. Čak i da jesu otišli, čudno je da se ne jave.

- Telefon je na viberu poslednji put lociran 26. septembra. Nikada ranije se nije dešavalo da se ne jave na telefon - kaže rođaka.

Nezvanično saznajemo da je policija ušla u stan ove porodice, ali da ništa neobično nisu našli. Ono što je pozato je da nisu spakvali stvari i da iz kuće nije ništa odneto.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike