Pronađena Jovana iz Brusa: "Kod kuće je i dobro je"

15.09.2021

06:41 >> 08:02

0

Mlada studentkinja, brucoš na Saobraćajnom Fakultetu Univerziteta u Beogradu, rano juče ujutro je krenula za Beograd

Pronađena Jovana iz Brusa: "Kod kuće je i dobro je"
Copyright Jovana Miličević / Instagram_moj_beo_grad

Jovana Miličević (19) iz Brusa koja je nestala juče u Beogradu, pronađena je u Beogradu.

Prijatelji porodice kažu da je ona kod kuće i da je dobro.

Pročitajte još

Mlada studentkinja, brucoš na Saobraćajnom Fakultetu Univerziteta u Beogradu, rano juče ujutro je krenula za Beograd. Na glavnoj autobuskoj stanici trebalo je da je dočeka brat.

Kako je majka ispričala za Telegraf.rs na BAS-u ju je čekao mlađi brat, učenik četvrtog razreda srednje škole. Kada se nije pojavila, tražio ju je na Autokomandi. Upravo tu, rekao je vozač roditeljima nestale Jovane, ona je izašla iz autobusa.

– Dete je jutros u pet otišlo za Beograd iz Brusa i trebalo je da se nađe sa bratom na glavnoj autobuskoj stanici. Od Brusa do Beograda ima četiri sata. Vozač kaže da je na Autokomandi sišla. Trebalo je da ode do Saobraćajnog fakulteta da uzme potvrdu da je redovan student.

Brat ju je tražio na fakultetu, da dobije informaciju da li je slučajno podigla potvrdu, ali rekli su mu da nije. Čekao ju je na autobuskoj stanici, a kad je došao autobus, ona nije bila u njemu. Onda je išao na Autokomandu i nije je ni tamo našao – objašnjava šta se sve desilo od trenutka nestanka.

Dalje navodi da su dobili dve dojave da je viđena – u Vojislava Ilića i na Bežanijskoj kosi.

– Imamo informaciju da je oko 10 sati viđena u Vojislava Ilića, a oko 16.30 na Bežanijskoj kosi u pravcu za Surčin – kaže nam dodajući da ju je videla školska drugarica: – Videli su je iz autobusa. Delovala im je zabrinuto.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike