Nov udar na psihu vozača: Radovi na izlazu iz Beograda do 1. novembra!

28.09.2021

07:06

0

Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se voznom saobraćajnom trakom desnog kolovoza auto-puta, kao i preticajnom trakom suprotnog smera Niš-Beograd, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom

Nov udar na psihu vozača: Radovi na izlazu iz Beograda do 1. novembra!
Copyright Foto:RINA

Na auto-putu E-75, od bivše naplatne stanice Bubanj Potok do skretanja za "IKEA" (petla "Tranšped"), u smeru ka Nišu, do 1. novembra traju radovi na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom Bubanj Potok.

Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se voznom saobraćajnom trakom desnog kolovoza auto-puta, kao i preticajnom trakom suprotnog smera Niš-Beograd, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolazak podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped.

Na Obilaznici oko Beograda, od petlje Surčin do petlje Ostružnica, do 1. novembra, od 8 do 16 sati, obavljaće se radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save.

Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Na putu Smederevo (Kolari) - petlja Kolari, do 1. novembra izvode se radovi na nadvožnjaku kod Kolara (iznad auto-puta) uz naizmenično propuštanje vozila regulisano semaforskom signalizacijom, navodi se u saopštenju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: A. B.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike