Dirljiv gest: Korisnici socijalne ustanove "Sremčica" čestitali rođendan direktorki ovog doma

12.01.2021

14:45

0

Autor: M.V.

Ustanova za decu i mlade Sremčica punih 50 godina zbrinjava više stotina korisnika

Dirljiv gest: Korisnici socijalne ustanove "Sremčica" čestitali rođendan direktorki ovog doma
Copyright Privatna arhiva

Zaposleni i korisnici Ustanove za decu i mlade “Sremčica” danas su obradovali v.d. direktorku ovog doma Marinu Vidojević kada su joj uručili čestitku za rođendan koju su sami napravili.

Privatna arhiva

Korisnici ove ustanove poručili su da je danas “njen dan”:

– Danas je samo tvoj dan. Našoj direktorki srećan rođendan želi osma i deveta grupa – napisali su korisnici ove ustanove M.M i Z.K, a na čestitki su nacrtali i poklone i balone.

Takođe, i zaposleni u ovoj ustanovi za decu i mlade su na originalan način čestitali su v.d. direktorki centra rođendan. U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom u našoj zemlji, poželeli su joj sledeće:

– Draga direktorka, srećan Vam rođendan! Želimo Vam dobro zdravlje, afebrilnost (telesna temperatura u granicama normale), antitela, da skratite naziv funkcije, da sve snage bezbednosti držite strogo pod kontrolom – napisali su oni.

Privatna arhiva

Na ovaj pažljivi gest v.d. direktorka i diplomirani defektolog – logoped i specijalista socijalne rehabilitacije Marina Vidojević posebno im se zahvalila “što joj

Pročitajte još
– Hvala mojoj deci iz “Sremčice” što svojim toplim srcima čine lepšim ove hladne dane. Učinili ste mi rođendan lepšim – zahvalila se direktorka Vidojević dei – rekla je za “24sedam” Vidojevićeva.

Podsećamo, Ustanova za decu i mlade „Sremčica“, čiji je osnivač Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije, ustanova je socijalne zaštite koja zbrinjava 300 korisnika – 100 dece i mladih sa smetnjama u razvoju i 200 odraslih lica sa intelektualnim i teškoćama u komunikaciji već punih 50 godina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike