Ministar o žurkama i punim planinama: Vi sedite na Kopaoniku, a mi razmišljamo kako da ostanete živi

15.02.2021

07:21

0

Ako neko misli da ćemo da se ponašamo tako i da se igramo mačke i miša, nećemo, oštro je rekao Zlatibo Lončar

Ministar o žurkama i punim planinama: Vi sedite na Kopaoniku, a mi razmišljamo kako da ostanete živi
Copyright Tanjug/Sava Radovanović

Veliki broj ljudi ovih dana odlučio je da spoji dane vikenda i slobodne dane za Dan državnosti i poseti naše turističke zimske centre. I oni koji su ostali u gradu su se opustili, pa su u Beogradu inspektori i komunalni policajci prekinuli nekoliko žurki  na kojima je bilo i po više stotina ljudi.

Upravo o svemu ovome je na TV Pink govorio ministar zdravlja Zlatibor Lončar koji je naglasio da broj zaraženih korona virusom ne opada.

Pročitajte još

– Onda kukaju što sad mere, pa ljudi, objasnite šta hoćete. Kako budemo radili, tako će nam i biti. Ako neko misli da ćemo da se ponašamo tako i da se igramo mačke i miša, nećemo. Ovo što ste uradili organizovanjem žurki, zbog toga će nam biti punije i punije bolnice, za desetine, možda i stotine ljudi. Jurimo gore ljude po planinama, po Kopaoniku. Vi sedite na planini, a mi smo ovde za vas da razmišljamo o vašoj vakcinaciji kad se budete vratili. Zdravstveni radnici čine sve da se vi ne razbolite, da budete zdravi i živi.

Pre dva dana organizovana je žurka na Tašu na kojoj je bilo oko 700 ljudi. Komunalna milicija i juče je rasturala korona žurke po Beogradu. Na jednoj je bilo oko 400 ljudi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Pink TV

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike