Hladno jutro, tokom dana toplije: Ove sedmice sneg, kiša, a sledeće nedelje velika promena

17.02.2021

05:30 >> 06:34

0

Minimalna temperatura od -14°C na jugoistoku do -2°C na severozapadu Srbije, maksimalna dnevna od 6°C na jugoistoku do 12°C na severozapadu Srbije

Hladno jutro, tokom dana toplije: Ove sedmice sneg, kiša, a sledeće nedelje velika promena
Copyright Tanjug/Rade Prelić

U Srbiji u sredu nakon hladnog jutra sa slabim do umerenim, na jugu i jugoistoku Srbije i jakim mrazem, tokom dana umereno oblačno i toplije. Sredinom dana u severnim, a posle podne i uveče i u ostalim predelima prolazno naoblačenje sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom. Krajem dana na severu prestanak padavina. Duvaće slab jugozapadni vetar, tokom dana u skretanju na umeren do jak severozapadni. Minimalna temperatura od -14°C na jugoistoku do -2°C na severozapadu Srbije, maksimalna dnevna od 6°C na jugoistoku do 12°C na severozapadu Srbije.

U Beogradu u sredu nakon hladnog jutra sa slabim mrazem, pre podne umereno oblačno, a posle podne prolazno naoblačenje sa slabom kišom. U toku večeri prestanak padavina. Duvaće slab jugozapadni vetar, tokom dana u skretanju na umeren do jak severozapadni. Minimalna temperatura -2°C, maksimalna dnevna 10°C.

U četvrtak na severu suvo sa sunčanim intervalima, a u južnim i centralnim predelima Srbije oblačno, ujutro i pre podne sa slabom kišom, susnežicom i snegom, posle podne prestanak padavina. Maksimalna temperatura od 6°C na jugoistoku do 12°C na severozapadu Srbije. U petak suvo i toplije sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura od 8°C na jugoistoku do 14°C na severozapadu Srbije. U nedelju malo svežije, u subotu uz prolazno naoblačenje sa slabim padavinama, a u nedelju suvo. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 10°C. U ponedeljak sunčano i veoma toplo, maksimalna temperatura od 13 do 17°C. U Negotinskoj Krajini u petak i za vikend tmurno i hladnije.

U Beogradu u četvrtak i petak suvo sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura u četvrtak do 10°C, a u petak do 12°C. Za vikend maksimalna temperatura oko 10°C. U subotu prolazno naoblačenje, uz uslove za slabu kišu, a nedelju suvo. U ponedeljak sunčano i veoma toplo, maksimalna temperatura do 15°C.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike