"Zašto mi je Bože uze, zar da lutam po svetu sa dva anđela?": Muž Maje koja je preminula od korone se oprostio bolnim rečima od nje

29.04.2021

18:37

0

Autor: M.Vu

Maja P. iz Zaječara preminula je od posledica korona virusa, a prethodno je na svet donela zdravu bebu

"Zašto mi je Bože uze, zar da lutam po svetu sa dva anđela?": Muž Maje koja je preminula od korone se oprostio bolnim rečima od nje
Foto: Fejsbuk

Maja P. iz Zaječara preminula je od posledica korona virusa, a prethodno je na svet donela zdravu bebu kojoj su dali ima Milica.

– Zašto mi je Bože uze? Ostavila si me bez poslednjeg pozdrava, srce moje, anđele moj! Ostavila si me da lutam po svetu sa dva anđela. Bože, zašto deca da nemaju majku? Pile moje, šta da kažem Luki?

Podsećanja radi, Maja je na svet donela rodila zdravu bebu Milicu i uprkos tome što je bila zaražena korona virusom. Beba se, kako Kurir saznaje nalazi na odeljenju neonatologije te klinike.

Prof. dr Jelena Vojinović, pedijatar KC Niš za Kurir je rekla da je beba i nakon tužne vesti koja je stigla iz te klinike, u stabilnom stanju.

Pročitajte još:

– Beba je primarno testirana i pokazano je da je negativna. Sada se nalazi u inkubatoru, u našoj klinici za neonatologiju, i pod stalnim nadzorom lekara – rekla je Vojinović za Kurir. Inače, beba Milica rođena je dugačka 42 centimetara i teška 2.110 grama.

Podsećanja radi, ovo je četvrta zaražena porodilja koja je u Srbiji umrla od početka epidemije koronavirusa.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti