Šabački Zavod za javno zdravlje upozorava: Pojavile se lažne potvrde o vakcinaciji protiv kovida!

11.05.2021

08:21

0

Autor: R.M.

Iz zavoda tvrde da carinski službenici skeniranjem QR koda koji se nalazi na potvrdi o izvršenoj vakcinaciji jasno mogu uočiti da je takva potvrda falsifikat

Šabački Zavod za javno zdravlje upozorava: Pojavile se lažne potvrde o vakcinaciji protiv kovida!
Copyright 24sedam

Zavod za javno zdravlje Šapca upozorio je na svom Fejsbuk profilu da su se pojavile lažne potvrde o izvršenoj vakcinaciji protiv kovida.

– Građani treba da znaju da se nakon provere od strane carinskih službenika skeniranjem QR koda koji se nalazi na potvrdi o izvršenoj vakcinaciji, jasno uočava da je takva potvrda falsifikat. Građani koji budu posedovali lažnu potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv Covid-19 snosiće krivičnu i svaku drugu odgovornost – napisali su oni na profilu.

Čuvajte vaše zdravlje i novčanikeZavod za javno zdravlje Šabac obaveštava i upozorava javnost da su se pojavile lažne…

Posted by Zavod za javno zdravlje Šabac on Понедељак, 10. мај 2021.

Zavod je pozvao žitelje Mačvanskog okruga da se vakcinišu na vakcinalnim punktovima u njihovom lokalnim samoupravama, svim vrstama vakcina protiv koronavirusa koje je obezbedila naša

Pročitajte još:
država. Oni su naglasili da će tako pored toga što će zaštititi svoje, zdravlje svojih bližnjih, kao i zdravlje zajednice, dobiti i jedinu pravno validnu potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv Covid-19, koja će im omogućiti da putuju u inostranstvo bez dodatnih troškova.

– Čuvajte vaše zdravlje i novčanike! – piše u poruci zavoda.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike