Korona presek: Više pozitivnih, ali i testiranih

24.05.2021

13:05

0

Autor: A.S.

Pratite najnovije informacije o koronavirusu u našoj zemlji

Korona presek: Više pozitivnih, ali i testiranih
Copyright

Koronavirus je u poslednja 24 sata potvrđen kod 376 osoba, a istovremeno je od posledica ove bolesti preminulo  11  pacijenata.

Testirano je 9.298 osoba.

Na respiratoru je  68  pacijenata.

Prethodnog dana, koronavirus je potvrđen kod 266 osoba, dok je preminulo 11 pacijenata. Testirano je 6.848, dok je na respiratoru bilo 66 pacijenata.

Pročitajte još:

Premijerka Srbije Ana Brnabić sinoć je u emisiji “Hit tvit” na TV Pink da je vrlo verovatno da će Srbija moći da se vrati normalnom životu od juna meseca.

– Rekla bih da je vrlo verovatno da ćemo moći da se vratimo normalnom životu. Ono što me brine je mali procenat vakcinisanja mladog stanovništva. Oni drže ključ kraja ove epidemije. U petak smo pokrenuli veliku kampanju za vakcinaciju mladih uz pomoć festivala u našoj zemlji. Neka želja naša je da 21. juna otvorimo konačno Srbiju. Videli smo i prošlog leta, bili smo optimisti pa je krenulo da raste broj zaraženih.

Premijerka je još jednom podsetila koliko je važna vakcinacija.

– Apelovala bih još jednom da se ljudi vakcinišu. Ima vakcina, sutra nam dolazi još 100.000 “Fajzer” vakcine. Eto, da podsetim i da do 31. maja ko se vakciniše može da se prijavi za pomoć od 3.000 dinara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike