Još jedan tmuran dan: Moguća slaba kiša, i dalje prohladno

12.12.2020

05:42 >> 09:22

0

Minimalna temperatura od 1 do 4°C, maksimalmna dnevna od 5 do 10°C

Još jedan tmuran dan: Moguća slaba kiša, i dalje prohladno
oblacno9 - Copyright Foto:24sedam/Katarina Mihajlović

U Srbiji u subotu umereno do potpuno oblačno, na jugu, jugooistoku i istoku sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u donjem Podunavlju i na jugu Banata pre podne jak. Minimalna temperatura od 1 do 4°C, maksimalmna dnevna od 5 do 10°C, javlja portal weather2umbrella.com.

U Beogradu u subotu umereno do potpuno oblačno i suvo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 3°C, maksimalmna dnevna 7°C.

U nedelju i ponedeljak u Srbiji umereno do pretežno oblačno i hladno, ponegde sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom. Duvaće severozapadni vetar. Maksimalna temperatura biće od 5 do 10°C. Od utorka do petka jutra hladna i maglovita, tokom dana sunčano i toplije, krajem perioda i osetno toplije, uz temperature ponegde i do 15°C.

U pojedinim predelima magla i niska oblačnost očekuju se tokom celog dana i u tim predelima biće hladnije.

U Beogradu u nedelju i ponedeljak umereno do pretežno oblačno, uglavnom suvo, uz tek manje uslove za slabu kišu. Duvaće severozapadni vetar. Maksimalna temperatura biće do 7°C. Od utorka do petka jutra hladna i maglovita, tokom dana sunčano i toplije, krajem perioda i osetno toplije, uz temperature ponegde i do 14°C.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike