Uputila dirljivu poruku: Dr Kisić Tepavčević se obratila radnicima socijalne zaštite

30.12.2020

12:43

0

Autor: J.B.O.

Pokazujemo da se snaga jednog društva ogleda u brizi prema onima kojima je pomoć najpotrebnija, rekla je dr Kisić Tepavčević

Uputila dirljivu poruku: Dr Kisić Tepavčević se obratila radnicima socijalne zaštite
Copyright Tanjug/Tara Radovanović

Na izmaku godine u kojoj se Srbija, kao i čitav svet, suočila sa epidemijom COVID-19, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja prof. dr Darija Kisić Tepavčević uputila je pismo zaposlenima u sistemu socijalne zaštite, kojima je zahvalila na uloženom trudu, radu i požrtvovanju u očuvanju zdravlja korisnika.

Pročitajte još:

– Svi mi u sistemu socijalne zaštite verujemo i svojim primerom i radom svakoga dana pokazujemo da se snaga jednog društva ogleda u brizi prema onima kojima je pomoć najpotrebnija. Srbija se, kao i čitav svet, već deset meseci suočava sa nezapamćenim izazovom u borbi protiv COVID-19 – naglasila je Kisić Tepavčević u pismu.

Ministarka Kisić Tepavčević je istakla da su zaposleni u sistemu socijalne zaštite u prethodnih deset meseci pokazali šta znači biti posvećen, šta znači pomoći, podržati, osnažiti, biti deo tima.

– Vaš rad se meri osmesima korisnika, kada pokušate i uspete nemoguće, kada u teškim uslovima obezbedite sve potrebno za korisnike – navela je Kisić Tepavčević.

Prof. dr Kisić Tepavčević je dodala da joj je čast što ima priliku da bude među požrtvovanim, hrabrim i posvećenim ljudima.

– Ponosno mogu da stanem uz svakog od vas i da budem prva među jednakima u resoru čija je svrha postojanja briga o ljudima. Hvala vam na svemu! – napisala je Kisić Tepavčević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike