Kolaps na aerodromu Nikola Tesla: Niko ne zna zbog čega su nastale nezapamćene gužve (VIDEO)

18.07.2021

14:25 >> 14:31

0

Nepredviđena situacija dogodila se sinoć, kada su otkazani letovi za Tivat, no verovatno ove vanredne okolnosti nisu bile uzrok današnjih nezapamćenih gužv

Kolaps na aerodromu Nikola Tesla: Niko ne zna zbog čega su nastale nezapamćene gužve (VIDEO)
Copyright Foto: Printskrin/Tviter

Kolaps na aerodromu “Nikola Tesla” – društvenim mrežama kruže snimci do sada neviđenih gužvi. Za sada nije poznato šta je prouzrokovalo ovolike kolone putnika, za koje se pretpostavlja da su stigli u Beograd.

Nepredviđena situacija dogodila se sinoć, kada su otkazani letovi za Tivat, no verovatno ove vanredne okolnosti nisu bile uzrok današnjih nezapamćenih gužvi na aerodromu.

Sa aerodroma “Nikola Tesla”, još ništa nije potvrđeno zvanično, jer iz ove kompanije ne žele da pruže informacije putem telefona.

Kompanija Air Montenegro saopštila je da su sinoćnji letovi na relacijama Tivat – Beograd i Beograd – Podgorica otkazani zbog određenih tehničkih, kao i nepovoljnih meteoroloških uslova, prenosi Tanjug.

 

Pročitajte još:

Putnicima je obezbeđen smeštaj i danas će stići na svoje destinacije, prenosi RTCG.

“Jutros je deo putnika već otputovao, a radimo na tome da i svi ostali putnici sa letova na relaciji Srbija – Crna Gora stignu na svoja odredišta, što će biti u toku dana”, navedeno je u saopštenju.

Međutim, šta je razlog današnjim gužvama, za sada tu infomrciju nemamo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike