Skandal u Grčkoj: Vozač bacao kofere i urlao na našu putnicu jer im navodno nije rekla u kom gradu silazi!

17.06.2024

11:41

0

Jedna naša putnica iz Aleksinca doživela neprijatnost na putu iz Grčke

Skandal u Grčkoj: Vozač bacao kofere i urlao na našu putnicu jer im navodno nije rekla u kom gradu silazi!
Ilustracija - Copyright Profimedia

 Jedna naša sugrađanka doživela je veoma neprijatnu situaciju u Grčkoj, a u Fejsbuk grupi "Live from Greece" opisala je svađu sa vozačem autobusa u kom je bila jer im navodno nije napomenula u kom gradu silazi.

Naime, ona se sa ćerkom približavala autobusu koji je čekao povratak iz Sartija. Već tada počele su neprijatnosti, ali ni blizu onoga što će tek uslediti.

- Vozač autobusa je vikao, bacao kofere i vređao me! Želim sa vama da podelim jedno veoma loše i neprijatno iskustvo i mogu slobodno reći da ovako nešto nikada nisam doživela. Naime, ćerka i ja smo se približavale među prvima parkiranom autobusu koji je čekao prijem putnika za povratak iz Sartija. Dok sam razgovarala sa ćerkom jedan momak koji je tu stajao, a za koga se ispostavilo kasnije da je vozač, obratio mi se rečima: "Prvo se kaže dobar dan kada se dođe". Na šta sam ja prećutala jer ja zaista nisam imala predstavu da je to vozač. Odmah zatim taj isti momak uzima nečiji kofer i baca ga ono kao kada bi ubacivali loptu u koš - napisala je ona.

Ženu je onda vodič upitao odakle je i objasnila da ubuduće mora jasno da naznači vozačima u kom gradu izlazi.

- Stajala sam pored svog kofera i rekla da moj kofer neće. Tada je drugi vozač uzeo moj kofer i spustio ga. U autobusu nam je prišao vodič i pitao da li smo rekle da smo iz Aleksinca, na šta sam ja odgovorila da nas zaista niko nije pitao i da ja u tom trenutku nisam znala ko je vozač autobusa da bih rekla: "Eheej, ja sam iz Aleksinca" na šta je ona odgovorila onako strogo: "Za ubuduće da znate da to morate da kažete bez obzira da li vas je neko pitao ili ne". Bus pravi pauzu i pozovu nas da prebace naše stvari. Odlazim do vozača i onda kreće: "Sledeći put da kažete gde silazite kad vas pitam!" - tvrdi ona i nastavlja:

Profimedia
Ilustracija

- "Nije nas niko pitao" - odgovorila sam. "Kako vas niko nije pitao, kad mi uvek pitamo ljude, kako?" Kažem: "U redu je, mi nismo pravile nikakav problem". On nastavlja da urla i kaže: "Ali nama je problem, nama!".

Ona pojašnjava da je vozač nastupio vrlo agresivno i upozorila sve Srbe da naglase u kom gradu izlaze.

- Tada već kreće prema meni agresivno! Uključuje se drugi vozač i kaže: "Ja ne želim da se ovo nastavi pokušavši da spusti loptu i tada ovaj besni vozač kaže: "Ma pusti budalu!" Eto, tako sam ja danas prošla od vozača autobusa... Možda nema veze sa grupom, ali htela sam da podelim možda nekom bude na korist.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike