Vozači, budite oprezni: Zbog velikih vrućina na put krećite tokom ranijih jutarnjih ili kasnijih popodnevnih sati

07.06.2024

19:33

0

Razlog više za pažljivijom vožnjom su brojna mesta na kojima je zbog radova i odrona saobraćaj usporen i odvija se pod posebnim režimom

Vozači, budite oprezni: Zbog velikih vrućina na put krećite tokom ranijih jutarnjih ili kasnijih popodnevnih sati
Copyright Pixabay

Uslovi za vožnju su pravi letnji, sa temperaturom oko 33 stepena, pa AMSS savetuje vozačima da se odluče da na put krenu tokom ranijih jutarnjih ili kasnijih popodnevnih sati.

Povremno pojačan sabraćaj može biti ka uobičajenim letnjim turističkim destinacijama prema Severnoj Makedoniji, Grčkoj i Crnoj Gori.

Razlog više za pažljivijom vožnjom su brojna mesta na kojima je zbog radova i odrona saobraćaj usporen i odvija se pod posebnim režimom, kaže se u saopštenju AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Na putničkim terminalima srpskih graničnih prelaza prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije dobijenim u 17.15 sati, nema zadržavanja vozila.

Na teretnim terminalima graničnih prelaza Republike Srbije teretnajci čekaju na graničnom prelazu Batrovci 420 minuta, na Horgošu i Sremskoj Rači po 120 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike