Dušan iz Prokuplja ušao u stan i šokirao se: Pomislio je da su u njemu bili provalnici, a onda se oduzeo!

03.06.2024

18:43

0

Kako nije bilo nestalih stvari, pretpostavili su da je vetar snažno duvao

Dušan iz Prokuplja ušao u stan i šokirao se: Pomislio je da su u njemu bili provalnici, a onda se oduzeo!
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Dušan Barjaktarević je bio neprijatno iznenađen kada je tokom vikenda došao kući, s obzirom na to da studira medicinu u Nišu. Kada je ušao u svoju sobu, ispod kreveta je zatekao smuka dugog 1,2 metra.

Njegov stan je u zgradi u samom centru Prokuplja, u Knez Mihailovoj.

- U momentu sam ostao skamanjen. Pozvao sam komšiju prekoputa, pa smo je zajedno izbacili. Nije prijatno, zaista - priznaje ovaj mladić.

Dodaje da veruje da je zmija boravila u njihovom stanu najmanje nedelju dana.

- Majka je u Nemačkoj, otac na selu, a u stanu koji je u prizemlju nema nikog. Prošlog vikenda sam bio na jednu noć i tada sam primetio ispreturane stvari, ali nisam mnogo obraćao pažnju. Verovatno je zmija ušla kroz prozor koji je otvoren i šetala prvo po kuhinji i špajzu, a onda i po mojoj sobi - dodaje Dušan.

Profimedia
 

To potvrđuje i njegova majka, koja je komšinici dala ključ od stana da zaliva cveće.

- U jednom trenutku, prošle nedelje, obavestila me je da su stvari po stanu razbacane. Poslala mi je poruku, da se u našem stanu se nešto dešava. Napisala je da je tanjir koji je ona oprala bio prevrnut u kuhinji, u špajzu je bilo sve oboreno, u sobi sina oboreni su zvučnici od kompjutera i kompjuter. Pomislila je da je neki provalnik - priča nam Gordana Barjaktarević koja je trenutno van zemlje.

Kako nije bilo nestalih stvari, pomislili su da je vetar možda snažno duvao, te ih oborio, jer uvek ostave dva prozora otvorena na kip. Ipak, ispostavilo se da je bio smuk!

Barjaktarevićima uopšte nije jasno otkud smuk u njihovom stanu, ali pretpostavljaju da je izmileo iz podruma zgrade i uz zid, eto došao do njihovog stana. U stepeništu zgrade je veća rupa, pa je možda to put kojim se smuk kretao.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike