Amerikancu ispao novčanik sa 500 dolara, a ono što je doživeo uvek će pamtiti: Ovo se u Čikagu ne bi desilo, volim Srbiju (VIDEO)

28.05.2024

11:06

0

Autor: 24sedam

Tiktoker Džibri Bel objasnio da je novčanik izgubio u taksiju, ali nije mogao da veruje kada je dobio telefonski poziv

Amerikancu ispao novčanik sa 500 dolara, a ono što je doživeo uvek će pamtiti: Ovo se u Čikagu ne bi desilo, volim Srbiju (VIDEO)
Džibri Bel - Copyright Tik_Tok_jibribell

Amerikanac Džibri Bel pre neki dan je u taksiju zaboravio novčanik sa karticama i 500 dolara a na njegovo iznenađenje taksista ga je zvao i vratio mu novčanik.

Amerikanac je na svom Tik-Toku objavio oduševljenje našom zemljom i narodom.

- Volim Srbiju. Toliko volim Srbiju! Pogledajte ovo. Bio sam u taksiju, išao sam kod zubara. Ostavio sam novčanik sa debitnom karticom i 500 dolara. Međutim, ovaj taksista me je pozvao da mi kaže da sam ostavio novčanik! Da se ovo desilo u Čikagu nikada ne bih dobio nazad novčanik... To vam pričam, ovo je tako divna zemlja. Kakav pošten čovek! Moram da mu dam nešto, daću mu sto dolara - rekao je on.

On se taksisti zahvalio na našem jeziku i još jednom ga javno pohvalio.

 

@jibribell Did i get lucky or are these people just really that kind and honest?! I love #serbia #beograd #balkans #serbia #bosnia #croatia #macedonia #travel #culture ♬ original sound - Jibri Bell

 

- Hvala, brate moj... Brate, bog je dobar! Hvala ti puno. Ti si dobar čovek! Evo, ovo je brat! Hvala ti puno. Živ bio legendo, vidimo se - rekao je on.

Amerikanac je zaključio da je poštenje ključno

- Mogao je bukvalno da mi uzme novčanik - 500 dolara u Srbiji je mnogo. To su stvarno divni ljudi. Srpski narod je tako dobar i ja ih jednostavno volim - rekao je on.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike