Amerikanac "otkinuo" na srpsku klopu: Zbog ovoga morate da dođete u Srbiju! Čini me tako srećnim! (VIDEO)

24.05.2024

11:39

0

Autor: R.M.

Američki gost ocenio je hranu u Srbiji kao veoma zdravu, čistu i svežu

Amerikanac "otkinuo" na srpsku klopu: Zbog ovoga morate da dođete u Srbiju! Čini me tako srećnim! (VIDEO)
Džibri Bel - Copyright Tik_Tok_jibribell

Amerikanac Džibri Bel kaže da je srpska hrana toliko dobra da bi samo zbog toga trebalo doći u našu zemlju.

Naime, Bel je muzičar iz SAD koji je više puta bio u Srbiji, a u TikTok videu koji je objavio objasnio je zašto voli našu hranu.

- Ljudi, zbog ovog morate da dođete u Srbiju! Pogledajte ovu hranu! Ja svaki dan ovde jedem najukusniju hranu, a danas je baš posebno jer jedem riblju čorbu. Ovo je riblja čorba! Znam da izgleda čudno, znam da izgleda drugačije, ali ovo je najukusnija supa koju sam ikada probao u svom životu - rekao je on oduševljeno.

A onda je počeo da nabraja razne druge specijalitete.

- Ima i ćevapa, pa bureka. Brate, objasniću vam šta je burek u drugom videu. Ima i kajmaka. Lignji. Tu je i šopska salata. Ne, ovo je srpska, zato što nema sira, ali ima papriku.

- Mora da bude kupusa. Ljudi sa Balkana vole kupus. Nego, počećemo sa ovom supom. Ova supa je razlog zbog kojeg bi trebalo da dođeš ovde. Ako ćeš da dođeš zbog nečega, dođi zbog riblje čorbe. Mnogo je ukusna - rekao je on.

 

@jibribell Wow!!!! I love balkan food!!! Have you guys tried Eastern European Cusine? Whats your favorite balkan dish? #serbia #bosnia #croatia #montengro #macedonia #food #travel ♬ original sound - vojnik_bih 🇧🇦

 

Amerikanac nije krio oduševljenje srpskom hranom.

- O, moj bože. Mnogo volim balkansku hranu. Čini me tako srećnim. Tako je zdravo. Tako je čisto. Tako je sveže. A ovaj restoran imamo samo za sebe. Ovde smo na vodi. Čamci su oko nas. Napolju pada kiša, svi su unutra... Ako želite da dođete na Balkan, pozovite me. Naručićemo hranu i provesti se - poručio je mladić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike