Đorđe na fotografiji sa bratom blizancem osmehom prkosi bolesti, ali pomoć mu je potrebna više nego ikad (FOTO)

21.03.2024

13:25

0

Autor: J. B.

Srbijo, pomozi! Nema vremena za čekanje

Đorđe na fotografiji sa bratom blizancem osmehom prkosi bolesti, ali pomoć mu je potrebna više nego ikad (FOTO)
Copyright printscreen/Budi human

Đorđe Milojević (21) boluje od tumora karlične kosti, a za lečenje mu je neophodno 12 miliona dinara. 

Pored toga što su se angažovali njegovi najbliži, porodica, drugari iz škole, na društvenim mrežama svakodnevno kruže apeli za pomoć ovom mladom momku, a pre dva dana objavljena je i njegova fotografija sa bratom blizancem. 

Braća blizanci...Neizmerno se vole i ne smemo dozvoliti da se razdvoje...Ponavljamo za Đoletov život treba 12 miliona dinara!!! Neophodno je da reagujemo što pre jer imamo manje od dva meseca da momak ode u inostranstvo! 1641 na 3030 - piše u objavi.

Podsetimo, Đorđe je u januaru 2023. godine počeo da oseća bol u predelu desne ilijačne kosti nakon čega je otpočeto lečenje usled sumnje sumnje na Išijalgiju. 

Uprkos terapijama bol nije prestajao zbog čega je odrađen MR pregled kičme, a zatim je učinjeno operativno lečenje kao i biopsija gde je dobijenim ph nalazom ustanovljeno prisustvo malignog sarkoma ilijačne kosti ( C41.4 Neoplasma malignum ossis pelvis, sacri et coccygis).

Konzilijarnom odlukom je rešeno da se lečenje započne primenom neoadjuventne HT po MAP protokolu. Đorđe je do sada prošao kroz četiri ciklusa hemoterapija koje nisu dovele do poboljšanja njegovog zdravstvenog stanja jer su uočene metastaze na plućima.

Dalji plan lečenja je nastavak agresivnih terapija na onkološkoj klinici u inostranstvu gde je u planu i operativno lečenje.

 

Đorđe nema vremena za čekanje i neophodno je da u najkraćem roku prikupi iznos potreban za nastavak lečenja, a to može uspeti samo zahvaljujući ljudima dobre volje koji će mu pomoći u vidu donacija.

Sredstva su potrebna za odlazak na operativno lečenje u inostranstvo, specijalističke preglede i konsultacije, laboratorijske analize, lekove i suplemente, rehabilitacije, ortopedska pomagala, usluge prevoda medicinske dokumentacije, kao i za putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.

Đorđu možete da pomognete i uplatom na dinarski račun 160-6000001908166-06, devizni 160-6000001909252-46, IBAN: RS35160600000190925246, SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike