Nova bahata vožnja u kontrasmeru u Beogradu: Drugi vozači mu signalizirali, pravio se da ih ne vidi! (VIDEO)

19.03.2024

18:54

0

Autor: Mi. S.

Korisnici društvenih mreža otvorili debatu o tome šta učiniti u takvim situacijama

Nova bahata vožnja u kontrasmeru u Beogradu: Drugi vozači mu signalizirali, pravio se da ih ne vidi! (VIDEO)
Vožnja u kontra-smeru na Karaburmi - Copyright Printscreen/Serbia live beograd

Video-snimak vožnje u suprotnom smeru zabeležen je u Beogradu. Bahati vozač je ugrozio svoj, ali i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Nedaleko od tržnog centra "Big" na Karaburmi vozilo marke "fiat", išlo je suprotnim smerom od propisanog, a iznenađeni vozači pokušavali su da vozaču signaliziraju zbog neadekvatnog ponašanja, ali se on na to nije obazirao i nastavljao da vozi kontrasmerom.

Sporni snimak ugledao je svetlost dana na Instagram stranici Serbia live, gde je nastala opšta debata o tome  šta učiniti u ovakvim slučajevima.

 

 

"Zaista ne mogu da poverujem da se ovako nešto dešava, kako je moguće da neko dobije dozvolu, a ne poznaje znakove upozorenja i signalizaciju?? Nadam se da niko nije nastradao", napisala je jedna žena, a komentari zgranutih sugrađana nizali su se brzinom svetlosti.

"Ovakvima oduzeti vozilo i vozačku, pa će sledeći put dobro da gleda, a i sve budale koje su kupile dozvolu. Nema saobraćaja, umesto da okrene pravi smer i da se izvuče iz problema, on lagano ide i onda strada tamo neki mučenik", bio je samo jedan od stavova korisnika društvenih mreža.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike