Kao da nije februar: I danas sunčano i toplo, u pojedinim delovima zemlje jak vetar

07.02.2024

06:30

0

Najniža temperatura od -3 do 7, a najviša dnevna od 16 do 22 °C

Kao da nije februar: I danas sunčano i toplo, u pojedinim delovima zemlje jak vetar
Copyright TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, danas nas očekuje pretežno sunčano i toplo za ovaj period godine, ponegde uz malu ili umerenu oblačnost. Vetar slab i umeren zapadni i jugozapadni, na severu Vojvodine, u istočnoj Srbiji, kao i na planinama povremeno i jak. Najniža temperatura od -3 do 7, a najviša dnevna od 16 do 22 °C.

U četvrtak takođe pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, na severu Vojvodine povremeno jak, 
jugozapadni. Najniža temperatura od 0 do 9 °C, a najaviša od 16 do 21 °C.

U petak pretežno sunčano uz malu ili umerenu oblačnost i pojačanje jugozapadnog vetra. Najniža temperatura od 1 do 11 °C, a najaviša od 16 do 23 °C. 

U subotu malo do umereno oblačno uz umeren i jak južni i jugozapadni, a u košavskom području uz jak jugoistočni vetar. Najniža temperatura od 2 do 12 °C, a najviša od 16 do 22 °C.

Prema prognozi do polovine februara, u nedelju toplo i vetrovito. Duvaće umeren i jak južni i jugozapadni, a u košavskom području jugoistočni vetar. Biće promenljivo oblačno, tek ponegde s kratkotrajnom kišom, dok će početkom naredne sedmice padavine postati učestalije u većini mesta. Od utorka zahlađenje uz prelazak kiše u sneg u planinskim predelima.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike