Nakon incidenta na ekskurziji u Veneciji oglasili se Zubotehnička škola i Ministarstvo prosvete saopštenjem

16.10.2023

13:33

0

Autor: I.K.

Saopštenje je uputilo i Ministarstvo prosvete koje navodi da je jedan učenik četvrtog razreda Zubotehničke škole iz Beograda lakše povređen

Nakon incidenta na ekskurziji u Veneciji oglasili se Zubotehnička škola i Ministarstvo prosvete saopštenjem
Copyright Profimedia

Povodom incidenta u Veneciji na ekskurziji đaka Zubotehničke škole u Beogradu, oglasili su se iz škole, a saopštenje je uputilo i Ministarstvo prosvete.

Kako je saopšteno iz škole, đaci sa ekskurzije kako je i planirano vraćaju se sutra uveče, kada će se znati i sve u vezi sa ovim događajem. Navode da je lakše povređen jedan učenik i da su o svemu obavešteni njegovi roditelji, kao i da je u sve uključena policija.

Saopštenje je uputilo i Ministarstvo prosvete koje navodi da je jedan učenik četvrtog razreda Zubotehničke škole iz Beograda lakše povređen ispred hotela na ekskurziji u Italiji, u mestu Lido di Jesolo.

-Radi se o lakšoj telesnoj povredi, ukazana mu je pomoć u zdravstvenoj ustanovi, nakon čega se vratio se u hotel. Prema dobijenim informacijama od direktorke škole, incidentu su prethodile provokacije na plaži između grupe mladića i učenika Zubotehničke škole, a sukob se nastavio ispred hotela. O incidentu je obaveštena italijanska policija. Svi učenici su dobro i prema planu ekskurzije vraćaju se sutra u Beograd, navode iz ministarstva.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike