Danas sunčano, ali očekujte i kišu i vetar, do vikenda toplo vreme, a onda promena

10.10.2023

06:34

0

Autor: I.K.

Prema prognozi vremena za period od 14. do 18. oktobra, za vikend se očekuje pretežno sunčano i toplo

Danas sunčano, ali očekujte i kišu i vetar, do vikenda toplo vreme, a onda promena
Copyright TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Republički hidrometeorološki zavod najavio je za danas promenljivo oblačno vreme s kratkotrajnom kišom. Više oblačnosti će biti u prvom delu dana, a posle podne se očekuju i sunčani intervali. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno i jak, zapadni i severozapadni, uveče i tokom noći u slabljenju i skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura od 8 do 15 °C, a najviša od 21 do 24 stepena.

U sredu jutro hladno, po kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije sa kratkotrajnom maglom. Tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od 5 do 13 °C, a najviša dnevna od 21 do 27 stepeni.

Hladno jutro očekuje nas i u četvrtak po kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije sa kratkotrajnom maglom. Tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 4 do 14 °C, a najviša dnevna od 24 do 29 stepeni.

U petak nakon hladnog i maglovitog jutra po kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije, tokom dana prolazno umereno naoblačenje bez padavina. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 4 do 14 °C, a najviša dnevna od 24 do 28 stepeni.

Prema prognozi vremena za period od 14. do 18. oktobra, za vikend se očekuje pretežno sunčano i toplo. U nedelju uveče na severu Srbije, a od ponedeljka i u ostalim krajevima naoblačenje s kišom,
lokalnim pljuskovima sa grmljavinom i padom temperature.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike