Direktorka "Ribnikara" podnela ostavku: Savet roditelja ima jedan zahtev!

28.09.2023

10:12

0

Navodi da je Savet roditelja insistirao na tome da se za novog v. d. direktora, odnosno za trajnog direktora škole postavi neko iz kolektiva ove ustanove

Direktorka "Ribnikara" podnela ostavku: Savet roditelja ima jedan zahtev!
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Anđela Petrović podnela je ostavku na mesto direktora OŠ "Vladislav Ribnikar".

V. d. direktora Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, u kojoj se 3. maja dogodilo masovno ubistvo, kada je učenik ubio devetoro svojih drugara i školskog čuvara, Anđela Petrović podnela je ostavku na funkciju vršioca dužnosti direktora ove vaspitno-obrazovne ustanove, potvrđeno je za Telegraf.

Nakon što je posle vanrednog inspekcijskog pregleda razrešena dugogodišnja direktorka Osnovne ogledne škole „Vladislav Ribnikar“ Snežana Knežević, na mesto vršioca dužnosti direktora ove ustanove postavljena je Anđela Petrović, učiteljica sa dvodecenijskim stažom u obrazovanju.

Mandat vršioca dužnosti traje najduže šest meseci i u tom roku treba da bude izabran novi direktor škole, međutim, Petrovićeva je odlučila da se povuče sa ovog mesta pre isteka roka.

Savet roditelja je navodno insistirao na tome da se za novog v. d. direktora, odnosno za trajnog direktora škole postavi neko iz kolektiva ove ustanove.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike