Anastasija našla oca preko interneta i to za jedan dan!

20.08.2021

18:26 >> 19:56

0

Autor: M.P.

Od neobičnog statusa u poznatoj grupi na Fejsbuku, do neverovatnog epiloga za jedan dan

Anastasija našla oca preko interneta i to za jedan dan!
Copyright Profimedia

Mlada devojka, Anastasija, tražila je pomoć na Fejsbuk grupama, a moć društvenih mreža pokazala se i ovog puta, te je ona pronašla svog oca za 24 sata.

Jedna nesvakidašnja priča kružila je danas društvenom mrežom Fejsbuk, a srećnom epilogu “kumovala” je ni manje  ni više nego čuvena grupa Grčka info.

Pored toga što je ova grupa već godinama poznata po informacijama u vezi sa najaktuelnijim dešavanjima u Grčkoj, pomogla je i jednoj Anastasiji da pronađe svog oca.

Naime, mlada devojka se obratila adminstratorki grupe sa idejom da se po prvi put susretne sa svojim tatom.

Prenosimo vam njen status u celosti.

“Dobar dan, zovem se Anastasija. Andjelka uputili su me na Vas i na grupu da možda možete da mi pomognete. Želela bih da pronađem svog oca. On je rođen 1971. godine u Pirgosu. Ne znam da li i dalje tamo živi. Ima rođenu sestru i imao je brata. Zove se P.S. Nikada nismo bili u kontaktu a volela bih. Ukoliko ga neko poznaje neka mu kaže da ga tražim. Hvala na pomoći”, piše u objavi na grupi Grčka.info.

printscreen/facebook/Grčka info

Da život piše romane, govori i činjenica da se u grupi nalazi i Srpkinja koja živi u ovom malenom mestu u Grčkoj. Ona je uspela da posle dugog niza godina poveže oca i ćerku za manje od 24 sata.

Neverovatnu priču ispratilo je mnogo Srba i sa oduševljenjem dočekalo epilog.

Pročitajte još:

“Pa ni 24 sata, ovde su najbolji ljudi, bravo!”… “Dan nije mogao bolje da počne. Kako lepa vest”… “Ovo je do sada od kako pratim ovu grupu najveća moguća pomoć. Za samo jedan dan spojili smo ćerku i oca”… samo su neki od komentara.

Korisnici grupe sa nestrpljenjem očekuju nastavak ove tople, ljudske priče.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike