Ministar Gašić položio kamen temeljac za novi objekat Sektora za vanredne situacije na Novom Beogradu (FOTO)

17.09.2023

11:20

0

Gašić je svim pripadnicima Sektora čestitao njihov dan i Slavu i poručio da će to ministarstvo nastaviti da ulaže u jačanje kapaciteta

Ministar Gašić položio kamen temeljac za novi objekat Sektora za vanredne situacije na Novom Beogradu (FOTO)
Copyright Tanjug/OMK MUP Republike Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić položio je kamen temeljac za izgradnju novog objekta Sektora za vanredne situacije koji danas obeležava svoju slavu Presveta Bogorodica Neopalima Kupina, zaštitnica vatrogasaca-spasilaca.

Gašić je svim pripadnicima Sektora za vanredne situacije čestitao njihov dan i Slavu i poručio da će to ministarstvo nastaviti da ulaže u jačanje kapaciteta Sektora.

Izgradnja ovog objekta koji će se nalaziti u Ulici Đorđa Stanojevića u Novom Beogradu, deo je značajnih ulaganja u unapređenje uslova rada pripadnika Sektora za vanredne situacije koje Ministarstvo unutrašnjih poslova sprovodi uz podršku predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Polaganju kamena temeljca za izgradnju objekta u kom će biti sedište Sektora za vanredne situacije prisustvovao je, pored vršioca dužnosti pomoćnika ministra, načelnika Sektora za vanredne situacije Luke Čaušića, veliki broj aktivnih, kao i penzionisanih pripadnika ovog sektora.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike