Drama na pijaci: Majci, dok je kupovala za tezgom, nestalo dete na trociklu, a onda je usledio još veći šok

14.09.2023

15:39

0

Autor: 24sedam

Ona je opisala kako je u roku od deset sekundi, koliko joj je trebalo da plati na tezgi nestalo dete

Drama na pijaci: Majci, dok je kupovala za tezgom, nestalo dete na trociklu, a onda je usledio još veći šok
Copyright Profimedia

Jedna Novosađanka prenela je na X (ex Twitter) društvenoj mreži neprijatno iskustvo sa pijace zbog bizarne šale jedne nepoznate žene.

Ona je opisala kako je u roku od deset sekundi, koliko joj je trebalo da plati na tezgi nestalo dete, kao i da je to bilo posledica neprikladne i nimalo smešne šale jedne bepoznate žene, koja je praktično simulirala krađu deteta. 

Evo kako se sve dogodilo, njen post prenosimo u celosti.

- Još se tresem ali ću napisati. Malopre sam sa mlađom (1,5) bila na pijaci, vozila sam je u triciklu. Starija žena je dok sam plaćala breskve i jedva desetak sekundi nisam gledala u M, odgurala dete, i sakrila je iza tezge! Počela sam da paničim, unezvereno gledam oko sebe i vrištim da mi je nestalo dete, da bi ta baba počela da se smeje, pokazala mi M i rekla "Ahahahaha! Ja sam je ukrala. Ajde, bre, malo šale!" - navela je majka, još pod utiskom od krajnje neprijatne situacije.

Kako je dodala, najgore je što je tu ženu srela nekoliko minuta pre, na drugoj tezgi.

- Par minuta pre toga je kupovala povrće na drugoj tezgi gde sam i ja. Rekla da je M toliko slatka da bi je ukrala. Nasmejala sam se tada i šaljivo odgovorila "Može, al' na barem 2 dana, da se naspavam". Nasmejali se svi, ja platila i otišla dalje niz pijacu po breskve. Par minuta kasnije ta ludača je to uradila! Najluđe je što je očekivala podršku prisutnih za takvu jezivu "šalu" - napisala je detalje ova Novosađanka.

 

 

Kaže da se toliko drala na nju, da se gomila okupila.

-Priznajem, koraknula sam ka njoj da je udarim, ali pomisao na policiju i privođenje me sprečio. Nju su prolaznici odgurali da ode. Deset sekundi. Deset sekundi je dovoljno da vam nestane dete! Skratila mi je život, napisala je na kraju ova majka.

Njena objava izazvala je brojne reakcije, a dobila je podršku velikog broja pratilaca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike