Informišite se na vreme, evo gde su radovi na putevima

31.07.2023

08:50

0

Osim informacija o stannu na graničnim prelazima, važno je da znate i na kojim deonicama se izvode radovi kako biste poštedeli sebe nerviranja, traženja alternativnih pravaca na licu mesta

Informišite se na vreme, evo gde su radovi na putevima
Ilustracija - Copyright Profimedia

Verujemo da mnogi od vas kreću put mora, na planine ili banje. Osim informacija o stannu na graničnim prelazima, važno je da znate i na kojim deonicama se izvode radovi kako biste poštedeli sebe nerviranja, traženja alternativnih pravaca na licu mesta. 

Evo gde su radovi: 

Na auto-putu E-75, petlja Predejane - petlja Vladičin Han, u smeru Niš - Vranje, do 4. avgusta radovi na dilataciji mosta. Za vreme izvođenja radova vozna i zaustavna traka su zatvorene za saobraćaj, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP "Putevi Srbije". Auto-put E-70, izmenjen režim saobraćaja - petlja Adaševci - petlja Kuzmin - petlja Sremska Mitrovica, u zoni buduće petlje Kuzmin Zapad, budućeg auto-puta Kuzmin - Sremska Rača.

Tokom izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati dvosmerno kolovoznom trakom smera Beograd - granični prelaz Batrovci, u dužini od oko 1,3 km. Deonica Leskovac (Bratmilovce) - Leskovac (Gornja Stopanja), do sutra od 7 do 17 časova, radovi na sanaciji kolovoza.

Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Auto-put E-75, večeras od 23 do dva časa, demontaža zastavica od petlje Autokomanda do aerodroma "Nikola Tesla", u smeru ka Šidu.

Radovi će se izvoditi u pokretu, uz zatvaranje preticajne saobraćajne trake i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Obilaznica oko Beograda, deonica petlja Orlovača - petlja Surčin, most preko reke Save, u smeru ka Surčinu, danas od 6 časova, do 17. avgusta do 19 časova, radovi na popravci ulegnuća na kolovozu kod dilatacije iznad stuba M 5.

Radovi će se izvoditi u dve faze, sledećom dinamikom: - u prvoj fazi, od 31. jula do 8. avgusta, za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna i vozna saobraćajna traka, - u drugoj fazi, od 9. do 17. avgusta, za saobraćaj će biti zatvorena vozna i preticajna saobraćajna traka.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.15 časova: -na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 20 minuta, -na graničnom prelazu Preševo, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila i autobuse je 40 minuta, -na graničnom prelazu Gostun, na izlazu i ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 20 minuta, -na graničnom prelazu Špiljani, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 20 minuta. Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavaju se dva sata. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike