Stanje na graničnim prelazima za nedelju 30. jul: Zadržavanja oko pola sata

30.07.2023

09:29

0

Autor: I.K.

Vozači budite strpljivi

Stanje na graničnim prelazima za nedelju 30. jul: Zadržavanja oko pola sata
Ilustracija - Copyright Tanjug/Aleksandar Ćirić

Prema najnovijim informacijama Auto-moto saveza Srbije, zadržavanja na graničnim prelazima, kada je reč o terminalima u Srbiji, su oko pola sata, ali tome treba dodati i vreme koje je potrebno da se prođe terminal susedne države.

Stoga, vozači budite strpljivi.

Na graničnom prelazu ŠID pri ulasku u zemlju na putničkim terminalima zadržavanje je oko pola sata, dok je prema informacijama hrvatskog auto-moto kluba, na njihovim terminalima zadržavanje do 45 minuta. Na teretnim terminalima i pri ulasku u zemlji i pri izlasku potrebno je sačekati oko pola sata. 

Na graničnom prelazu Batrovci pri izlazu iz zemlje čeka se oko 30 minuta, pri ulasku oko 20  minuta. Teretnjaci čekaju oko pola sata.

Ako ste krenuli na granični prelaz Gradina, na izlasku iz zemlje čekaćete oko 60 minuta, dok je vreme potrebno da u zemlju uđete oko 30 minuta. Na teretnim terminalima, u oba pravca je zadržavanje oko pola sata. 

Tanjug/Aleksandar Ćirić
 

Na Gp Gostun čekaćete oko pola sata da izađete iz zemlje i isto toliko da u Srbiju uđete. Teretnjake čeka slično vreme čekanja. 

Na Preševu ćete da čekate oko 40 minuta i u jednom i u drugom smeru. Teretnjaci čekaju desetak minuta manje.

Tanjug/Aleksandar Ćirić
 

Na Kelebiji je situacija sledeća: Izlaz iz Srbije i ulaz potrebno je oko pola sata, kako putničkim automobilima, tako i kamionima. Na Horgošu da izađete iz zemlje čeka se oko pola sata, da uđete oko sat vremena. Teretnjaci čekaju isto toliko.

Na Bogojevu se čeka oko pola sata u oba smera, informacije su AMSS.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike