Ko je ovde bahat? Platio klimu u apartmanu u Grčkoj 7 evra na dan, gazdarica je gasi čim izađe iz sobe

18.07.2023

16:15

1

Autor: I.K.

Komentare koji su usledili, sigurno nije očekivao

Ko je ovde bahat? Platio klimu u apartmanu u Grčkoj 7 evra na dan, gazdarica je gasi čim izađe iz sobe
Copyright Profimedia

Svakodnevno se u grupama za razmenu informacija u vezi sa letovanjem u Grčkoj na društvenim mrežama susrećemo sa najneobičnijim iskustvima srpskih turista dok su na moru. 

Ili su skupe ležaljke, ili ne može da se kuva u apartmanu, ili nije kao sa slika, ili je krevet mali, ili je domaćin neljubazan... Sledeća primedba međutim, izazvala je brojne komentare, ali ovog puta su uglavnom bili negativni po našeg turistu. 

Evo o čemu se radi.

Na popularnoj Fejsbuk grupi uz opasku - Šta kažete za ovakvu problematiku naših turista u Grčkoj?, podeljeno je sledeće pitanje, odnosno zamerka: "Smeštaj je ok, ali platili smo gazdarici klimu za 13 dana i ograničava nam koliko će klima da radi. Kaže kad ste na plaži klima ne može da radi. Ulazi i gasi nam klimu. Platili smo 7 evra dnevno, što znači ceo dan", napisao je ovaj srpski turista.

Komentare koji su usledili, sigurno nije očekivao.

"I kući je gasim kada izlazim. Prosto i jednostavno", "Neki ljudi su toliko bahati kad odu negde. Ne znam kako ih nije bilo sramota da uopšte postave ovakvo pitanje", "Ja sam imala i karticu za struju u smeštaju. I to mi je bilo potpuno OK", "Naravno da klimu ugasite kada niste u sobi ili apartmanu. Svakakvih pojava ima na ovom svetu"... 

Pixabay
 

Bilo je ipak i komentara koji podržavaju našeg turistu i razumeju problem.

"Po meni klima treba da bude uračunata u cenu, van pameti je da se dodatno plaća! Čuj hoćete klimu u leto ma jok šta će klima po vrućini! Odete na zimovanje npr i pitaju da li ćete da Vam upalimo grejanje dodatno se plaća!", "Nedopustivo je da ulazi u sobu kada niste tu, osim kad čisti, isto kao što je nedopustivo da klima radi u apartmanu celog dana ako niste u njemu", "A da se njima plati smeštaj, da se ne ulazi u smeštaj, a oni samo da uzmu pare, šta mislite? Ostaviš torbe u app i pravac na skupocene ležaljke, ne vraćaš se sa plaže da im ne uprljas app"...

Šta vi mislite o ovome, da li vi gasite klimu kada izađete iz apartmana?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike