Doživeli na letovanju najbolju prevaru ikada: Lik im rekao "Kosovo je Srbija", pa poveo u papreni obilazak fabrike sa kamiljim kožama!

13.07.2023

11:24

0

Autor: R.M.

Naše turiste u Maroku odveli u fabriku gde se prerađuju kamilje kože, pa im onda tražili po 15 evra za "turu"

Doživeli na letovanju najbolju prevaru ikada: Lik im rekao "Kosovo je Srbija", pa poveo u papreni obilazak fabrike sa kamiljim kožama!
Put kroz pustinju - Copyright Pixabay

Naš mladić po imenu Aleksa posetio je turistički Maroko i na svom TikTok profilu opisao jednu prevaru koju je doživeo sa svojim društvom.

Naime, on je čak u jednom trenutku shvatio da se radi  o prevari ali je odlučio da do kraja ostane u priči uprkos svemu.

Razlog je, verovatno, to što je objasnio da se radi o najboljoj prevari na koju su najlakše naseli.

- Poslednja prevara iz Maroka koje mogu da se setim je i najbolja i na nju smo pali najlaganije. Prvi dan, tek smo došli, i šetamo mi do centra. Prilazi čovek sa pričom da je da je studirao u Njujorku sa nekim Srbima, da puno voli naš narod i da ne priznaje Kosovo. Nas je tu udarilo na patriotizam, a on lik priča engleski kao da je iz Njujorka i ima taj naglasak. Prospe on nama priču da je samo danas zbog Ramadana ceremonija obrade kože od kamile koja se dešava samo sada - ispričao je mladić u videu.

On je dodao da se "odjednom tu pojavio neki lik" koji je rekao da radi u fabrici i njihov prvi sagovornik im je rekao da ga prate.

- Preuzme nas lik koji tamo radi i kreće da pričom da je to tradicija, rutina stara 2 miliona godina, pogledajte moje cipele kako se sijaju, one su od kamile - rekao je mladić i ispričao da su ih tu vodili do "četvrtog i petog lika" koji su im pokazivali ostatak fabrike.

Na kraju ih je ispred sačekao onaj isti koji ih je doveo i tražio da plate 15 evra po osobi, ali su mu naši mladići dali taj novac za njih četvoro i tako "namirili račun".

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike