Otac devojčice koju je u Grčkoj ubola opasna riba zmaj opisao šta se desilo: Izlazila je iz vode, a onda je počela da vrišti od bola

28.06.2023

10:45

0

Autor: R.M.

Spasila na plaži rekao je roditeljima devojčice da njenu nogu odmah stave u vruću vodu

Otac devojčice koju je u Grčkoj ubola opasna riba zmaj opisao šta se desilo: Izlazila je iz vode, a onda je počela da vrišti od bola
Aleksandar Tomić - Copyright Profimedia/TV Prva

Aleksandar Tomić, otac devojčice koju je nedavno u Grčkoj ubola riba zmaj ili drakena, ispričao je šta se tačno dogodilo tog dana kad je njegova ćerka nagazila na opasnu životinju i dobila veoma jake bolove.

Aleksandar je ispričao da je devojčica prilikom izlaska iz vode nagazila na ribu, a onda je počela jako da vrišti od bola.

- Nisam znao šta se desilo, da li se posekla, nije mi bilo jasno da toliko vrišti. Pogledao sam nogu i isprao sam vodom. Bio je jedan dečko, spasilac na plaži i rekao nam je da je to dragon fish, rekao nam je da stavimo nogu u vruću vodu - ispričao je Aleksandar za TV Prva.

Odmah su iz obližnjeg kafića doneli vruću vodu, i kada su isprali mesto uboda devojčici je bilo mnogo bolje.

Profimedia
Riba zmaj

- Ona je stvarno vrištala od bola, pričala da ne može da izdrži. Posle vruće vode bilo je sve bolje i bolje. Zvali smo doktora, koji nam je rekao da što pre damo neki antialergetik i brufen. Njoj je već bilo bolje, manje ju je bolela noga. Doktor je rekao i da ga zovemo ako dobije gušenje, na svu sreću toga nije bilo - ispričao je Tomić.

Njemu su rekli da se ovakve situacije dešavaju, otprilike, jednom mesečno a riba zmaj postoji i u Jadranskom moru.

- Mnogo lakše deca podnose to, nego odrasli. Srčani bolesnici mogu i infarkt da dožive. Supruga je postavila objavu na grupi, da bi ljudi znali šta se radi u takvim situacijama. Vruća voda je najbitnija. Da se stavi flaša vode za svaki slučaj, pa će se ugrejati - ispričao je Aleksandar Tomić.

Inače, devojčicina majka je nakon događaja objavila na društvenim mrežama da je njeno dete ubola ova riba i, takođe, naglasila da joj je spasilac savetovao da stavi vruću vodu na mesto uboda.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike