Kristijan pokrenuo "buru" na internetu objavom o letovanju! "U Grčku idete zbog mora i prirode, a ne zbog veš mašine"

21.06.2023

07:25

0

Autor: M. Vu.

Kristijan je naglasio da je suština odmora u prirodi i uživanju, a ne u fokusiranju na sitnice poput veš mašine ili terase

Kristijan pokrenuo "buru" na internetu objavom o letovanju! "U Grčku idete zbog mora i prirode, a ne zbog veš mašine"
greece-4713035_1280 - Copyright Foto: Profimedia

Jedna objava na društvenim mrežama postala je pravi hit među korisnicima nakon što je mladić iz Srbije, po imenu Kristijan, izneo svoje stavove o očekivanjima turista tokom letovanja.

U popularnoj Fejsbuk grupi "Grčka uživo", Kristijan je istakao kako su agencije dužne samo da organizuju smeštaj i prevoz putnika, dok su vlasnici apartmana obavezni da obezbede krevet i toalet.

"Pojedini ljudi moraju shvatiti. Agencije su dužne jedino da vam nađu smeštaj, odvezu do tamo i vrate vas nazad. Jel ste otišli i vratili se sa njima, jel vam falila dlaka s glave?", započeo je on svoju objavu.

AP Photo/Thanassis Stavrakis
 

Njegovi komentari su izazvali burnu raspravu među korisnicima, koji su se podelili u mišljenjima o tome šta je realno očekivati tokom letovanja.

"Vlasnici smeštaja su dužni da vam obezbede krevet i mokri čvor. I ništa više. Jel imate krevet i wc? Ako vam je falila dlaka sa glave želite se Juti, a za smeštaj ako nema kreveta ili wc agenciji na licu mesta, pa će oni naći rešenje.", napisao je.

Kristijan je naglasio da je suština odmora u prirodi i uživanju, a ne u fokusiranju na sitnice poput veš mašine ili terase.

"Nemojte da ste takvi i želite se za sve i svašta. Zbog mora i prirode ste u Grčkoj a ne zbog veš mašina, sijalica, terasa, sudova.", napisao je on na kraju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike