U Obrenovcu čovek peca na ulici, a u Arilju se kajakom spušta niz bujicu: Da li su ovo najluđi snimci iz poplava (VIDEO)

16.06.2023

22:30

0

Iako je zbog poplava u 50 opština proglašena vanredna situacija, pojedinici su ipak uspeli da naprave ludost, uzmu kameru i sve to zabeleže

U Obrenovcu čovek peca na ulici, a u Arilju se kajakom spušta niz bujicu: Da li su ovo najluđi snimci iz poplava (VIDEO)
interesantni momenti tokom poplava - Copyright Foto: Printskrin/Tviter

Nekoliko video snimaka zanimljive sadržine danas su obišli Srbiju. Iako je zbog poplava u 50 opština proglašena vanredna situacija, pojedinici su ipak uspeli da naprave ludost, uzmu kameru i sve to zabeleže.


Ali idemo redom.

Dan još nije čestito svanuo kada se na mrežama pojavio snimak dve srne kako se brčkaju na potopljenim njivama u okolini Futoga

A onda je pristigao snimak iz Obrenovca. Muškarac je seo u dečiji bazen i pecao nasred ulice. Dok ga je čak i pas posmatrao čudno, čovek je zabacivao udicu u jezero koje se naparvilo na putu.

 

 

A onda smo videli i "pobednika" dana. Čovek je se kajakom spustio niz bujicu vode u Arilju. Mnogi su komenatrisali i rekli da ovaj junak nije "baš svoj", ali da su se danas nečemu nasmejali.

- I sve zbog lajkova klipa koji je neko snimao dok on luduje, da bi bio viđen na društvenim mrežama! Znači potreba nekih da se bude "viđen" jača je i od rizika po život! Takvih se treba plašiti - na sve su spremni a iskompleksirani - bio je jedan od komentara, ali je bilo i onih koji su rekli:

"Nije smešno, ali ja se uguših."

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike