Krećete na put? Informišite se na vreme, radovi su na više deonica

05.06.2023

08:40

0

Krećete na put? Informišite se na vreme, radovi su na više deonica
Ilustracija - Copyright Pixabay

 Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75 kod petlje Batajnica - Beograd u smeru ka Novom Sadu, najavljeni su radovi na rehabilitaciji leve kolovozne trake od danas od 7 sati do 14. juna u 15 časova.

Tokom izvođenja radova u smeru ka Novom Sadu za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom istog smera i preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera, U smeru ka Beogradu saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75 kod petlje Kovilj – Beška zbog radova na zameni hidroizolacije mosta Beška za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u smeru Novi Sad – Beograd, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom u smeru Beograd – Novi Sad do 17. juna. Kako je navedeno u saopštenju, na deonici Kučevo – Petrovac na Mlavi, poddeonica Melnica – Kučajna, na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji puta, od 05. juna do 01. novembra. Alternativni putni pravac je za tranzit iz pravca Kučeva ka Petrovcu na Mlavi: Kučevo – Salakovac – Petrovac na Mlavi – Žagubica, dok je za putnički saobraćaj deonica Petrovac na Mlavi – Ranovac – Aljudovo – Rabrovo - Kučevo.

Na putnoj deonici Ribariće - Mehov Krš najavljena je obustava saobraćaja zbog asfalterskih radova danas od 8 do 12 sati i od 13 do 17 časova. Alternativni putni pravac je Novi Pazar - Pazarište – Tutin – Mehov Krš - državna granica sa Crnom Gorom.

Takođe, u Pančevu su od danas najavljeni radovi na sanaciji gornjeg stroja nadvožnjaka, a naizmenično propuštanje vozila regulisano semaforima, u dužinama od 100 i 200 metara, navedeno je u saopštenju. 

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike