Vučević: Nastavlja se modernizacija Vojske Srbije (FOTO)

02.06.2023

15:59

0

Vučević i Mojsilović su razgovarali i sa pripadnicima 98. vazduhoplovne brigade i uverili se u stepen osposobljenosti ljudstva

Vučević: Nastavlja se modernizacija Vojske Srbije (FOTO)
Copyright Printscreen / Instagram / Miloš Vučević

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišli su danas na vojnom aerodromu "Morava" obuku pripadnika vojske na savremenom naoružanju, a Vučević je nakon obilaska istakao da se nastavlja modernizacija Vojske Srbije u skladu sa direktivama predsednika Republike, saopštilo je Ministarstvo odbrane.


- I danas ste mogli da vidite prikaz onoga što je Vojska Srbije uvela u naoružanje i vojnu opremu, a tiče se bespilotnih letelica, besposadnih letelica i naravno programa modernizacije lovačko-bombarderske avijacije, rekao je on.

 

 


Naveo je da ono što je danas prikazano pokazuje koliko je Vojska Srbije prethodnih godina napredovala i istakao da su naš vazdušni prostor i naša zemlja sigurniji kada je Vojska Srbije jača, opremljenija i obučenija.

Vučević i Mojsilović su razgovarali i sa pripadnicima 98. vazduhoplovne brigade i uverili se u stepen osposobljenosti ljudstva za realizaciju dodeljenih zadataka.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike