Turkinji govorili da se nikako ne udaje za Srbina, ona nije poslušala: Obožava svoju svekrvu, a evo na šta ne može da se navikne

28.05.2023

10:30

0

Dilara već pet godina živi u Bosni i Hercegovini gde se udala za Aleksandra Davidovića

Turkinji govorili da se nikako ne udaje za Srbina, ona nije poslušala: Obožava svoju svekrvu, a evo na šta ne može da se navikne
Dilara Davidović sa suprugom - Copyright Foto: Printskrin/Instagram

Turkinji Dilari Davidović su svi govorili da se nikako ne udaje za Srbina, ali ona ih nije poslušala. Danas je srećna i u braku, a svoje iskustvo o životu u drugoj državi i raznim kulturološkim razlikama često deli na društvenim mrežama. Njen odnos sa svekrvom je i više nego idealan, a evo na šta na jednu stvar nikako ne može da se navikne.

Dilara već pet godina živi u Bosni i Hercegovini gde se udala za Aleksandra Davidovića. Njih dvoje zajedno imaju ćerku i sudeći po njenim društvenim mrežama - ona se potpuno navikla na život van Turske.

Vrlo je aktivna na društvenim mrežama i na Instagramu je prati više od 11 hiljada ljudi. Ona često objavljuje videe i fotografije iz svoje svakodnevice, a jednom prilikom govorila je i o predrasudama o Srbima. Kako kaže, njoj su ljudi govorili da se nikako ne udaje za Srbina, a njoj je danas drago što ih nije poslušala.

- Ja sam glumica i završila sam fakultet u Turskoj za glumu. Bila sam u nekoliko serija, ali ništa nije lako kako izgleda kad gledate na televiziji. Hoće svi nešto drugo da biste dobili veće uloge u seriji. Direktor hoće na večeru, tako da nije to bilo za mene. Moj otac odlučio je da otvori firmu u Bosni, ali nemam pojma odakle mu ta ideja - kaže Dilara.

 

 

Kako objašnjava, jedan dan joj je rekao da će da ide u Bosnu.

- Ja pitam koliko ću ostati, da znam šta da ponesem. On kaže: "Preselićeš se". Ja u šoku, kažem: "Šta?", ali kad otac kaže da ideš, znači da ideš. Kad sam došla u Bosnu nisam znala nijednu reč da kažem. Prvi dan na poslu sam naučila reči: kafa, voda, pivo i vino. Kad se vratim kući u četiri, nisam znala šta da radim i počela sam da izlazim sama. Svaki vikend sam išla na muziku uživo. Radnici se navikli na mene i svaki vikend mi ostavljali sto negde u ćošku za jednu osobu - rekla je ona u jednom od videa na društvenim mrežama.

 

 

Nije otkrila kada je tačno upoznala svog supruga Aleksandra koji je iz Bosne, ali je Srbin, ali je ispričala da se toliko dobro slaže sa svekrvom i imaju tako jaku povezanost da je zove "mama".

Ona se odlično uklopila u Aleksandrovu porodicu, a o njihovim odnosima često priča u videima. Takođe govori o razlikama između dve države, ali i o tome kako nikako ne može da se navikne na to da se Srbi ljube tri puta kada se pozdravljaju, jer se u Turskoj ljube dva puta, a našalila se i kako nikada neće naučiti da napravi razliku između sledećih reči: zarasla, odrasla, narasla, porasla...

- Zar nije sve isto? - pitala je u jednom od svojih snimaka, piše Blic Žena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike