Srpska državljanka rodila ćerkicu Teodoru dok je uragan "Janos" kosio sve pred sobom

21.09.2020

19:47 >> 08:08

0

Autor: Jovana Vrećo

Srpska državljanka rodila ćerkicu Teodoru dok je uragan "Janos" kosio sve pred sobom
Copyright PIxabay/ esudroff

Dok je uragan “Janos” besneo i za sobom ostavljao pustoš na grčkom ostrvu Kefaloniji, državljanka Srbije Maja Stojković, koja živi na tom ostrvu, rodila je ćerkicu Teodoru.

Beba je na rođenju imala 3.600 grama i bila 54 santimetra dugačka.

Ovaj događaj bio je splet pomalo neobičnih okolnosti, da se baš u tom trenutku porađa, ali i srećnih, da se u tom momentu nalazi u delu porodilišta koje je novosagrađeno i sigurno.

– Verovatno su izolacija i dobri prozori uticali na to da uopšte ne budemo svesni kakvo je nevreme napolju – objasnila je srećna mama i dodala da je veći deo ostrva bio bez struje i vode u određenim periodima tokom vikenda tako da je bolnica zbog agregata bila možda jedino mesto koje je non-stop imalo dotok električne energije.

– Ovde nije bilo panike. Čini mi se da je panika počela kada su ljudi videli koje su posledice oluje – rekla je Maja za Internet portal RTS-a.

Majina filmska priča

Ipak, Majina filmska priča da krene na ostrvo Kefalonija zbog filma Mandolina kapetana Korelija i tamo upozna čoveka svog života, sada je upotpunjena još jednim članom porodice, devojčicom Teodorom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike