Hladno i danas i narednih dana: Sneg prestaje tokom jutra, ali nova tura stiže uveče

27.02.2023

05:40

0

Autor: J. S. J.

Kada je reč o temperaturama najniža će biti minus jedan na severozapadu, dok će ujutru biti do 7 stepeni na jugu.Najviša će sekretiti od 2 na severozapadu do 12 stepeni na jugu Srbije

Hladno i danas i narednih dana: Sneg prestaje tokom jutra, ali nova tura stiže uveče
Ilustracija - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

U Srbiji će danas tokom prepodneva prestati da pada sneg, a u toku dana biće oblačno, hladno i uglavnom suvo,. Za razliku od jučerašnjeg dana na jugu zemlje gde se veći deo dana očekuju mešovite padavine - kiša u nižim predelima, a sneg na planinama.

Kasnije popodne i uveče će padavine zahvatiti i ostatak zemlje uslovljavajući sneg, na istoku Srbije ponegde i ledenu kišu, ali se očekuje mala količina padavina.

Suvo će se zadržati samo na severoistoku zemlje.

Kada je reč o temperaturama najniža će biti minus jedan na severozapadu, dok će ujutru biti do 7 stepeni na jugu.Najviša će sekretiti  od 2 na severozapadu do 12 stepeni na jugu Srbije.

U Negotinskoj krajini i na severu Vojvodine će duvati slab i umeren vetar, povremeno jak. 

Prestaje sneg u Beogradu

Tanjug/Sava Radovanović
 

 

Kada je reč o vremenu u Beogradu, sneg će prestati ujutru. U toku dana biće oblačno, hladno i uglavnom suvo. Sneg se ponovo očekuje uveče i u toku noći, ali uz manju količinu padavina. Najniža temperatura oko 0, a najviša oko 2 stepena.

Za narednih sedam dana meteorolozi previđaju oblačno vreme uz manji porast dnevnih temperatura, ali i dalje hladno. Kiša se povremeno očekuje u južnim i centralnim delovima Srbije, a sneg na zapadu i jugozapadu zemlje. U Vojvodini će biti suvo.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike