Vozači, informišite se na vreme: Na ovim deonicama su radovi

25.01.2023

07:27

0

Autor: J. S. J.

Vozači, informišite se na vreme: Na ovim deonicama su radovi
Tan2022-6-26_93532137_1 - Copyright Tanjug/Tara Radovanović

Prema informacijama Puteva Srbije danas se u periodu od 8 do 15 časova izvode radovi na popravci čelične ograde u srednjem pojasu na državnom putu I A reda broj 1, na deonici petlja Beška-Kovilj u smeru Beograd-Novi Sad.

Radovi se izvode u preticajnoj saobraćajnoj traci u dužini od 50 metara, dok se saobraćaj odvija voznom saobraćajnom trakom. Radovi su obeleženi adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na auto-putu E-75, na delu puta Sava Centar - Mostar, na mostu Gazela, u smeru ka Nišu, izbode se radovi na demontaži elemenata novogodišnje dekoracije, od 10 do 12 časova.

Radovi će se izvoditi u pokretu, u preticajnoj saobraćajnoj traci. Na deonici Surdulica - Vlasina Okruglica, kod mesta Valjavica, na snazi će biti obustava saobraćaja od 11 do 13 časova zbog radova na odstranjivanju nestabilne stenske mase.

Kako je navedeno u saopštenju, na deonici Beloljin-Rudare planirani su radovi na pojačanom održavanju do 15. februara. Saobraćaj se odvija shodno postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji i opremi.

Na deonici Negotin (Radujevac) - državna granica SRB/BUG (Mokranje) najavljeni su radovi na pojačanom održavanju do 02. februara uz naizmenično propuštanje vozila

Takođe, na deonici Merošina – Prokuplje planirani su radovi na uređenju bankina i trotoara do 15. februara. Radovi se izvode pod saobraćajem uz povremeno zauzeće jedne saobraćajne trake.

Čekanja na granicama

Tanjug/Siniša Kopunović
 

 

Prema informacijama AMSS, na graničnom prelazu Šid teretna vozila jutros na izlazu čekaju četiri sata.

Na graničnom prelazu Horogš teretnjaci se na izlazu zadržavaju tri sata, na Batrovcima dva sata.

Kako je navedeno u saopštenju, na prelazu Kelebija teretna vozila čekaju oko sat vremena, dok je na graničnom prelazu Mali Zvornik trenutno obustavljen saobraćaj za teretnjake. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja. 

 

Bonus video

 

+

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike