Cena ručka na Zlatiboru uzdrmala naciju: Srbi gledaju i ne veruju - koliko bi prema vašem mišljenju ovo trebalo da košta? (FOTO)

26.11.2022

17:07

1

Autor: V.B.

Objava je za kratko vreme postala viralna, a komentari ne prestaju da se nižu

Cena ručka na Zlatiboru uzdrmala naciju: Srbi gledaju i ne veruju - koliko bi prema vašem mišljenju ovo trebalo da košta? (FOTO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Zlatibor, Kopaonik, Tara... Nestrpljivi zbog početka zimske sezone, mnogi građani već su se uputili na ova odredišta. I uvek je aktuelna tema cena u restoranima i kafižima na planinama.

Jedan korisnik Tvitera, koji se po svemu sudeći zove Stefan objavio je na svom nalogu račun iz jednoj restorana na Zlatiboru i u kratkom roku zapalilo mreže.

Naime, kako se vidi na računu, na njemu se nalaze uštipci od mesa sa kajmakom, šopska salata i espreso sa mlekom.

Cena kafe iznosi 170 dinara, 300grama šopske salate je 270 dinara, a uštipci na kajmaku su 790 dinara, što ukupni iznosi 1.230 dinara.

 

 

Komentari ispod ove objave počeli su da se nižu nekontrolisanom brzinom, a mnogi su ostali u čudu kako je moguće da na takvoj planini, gde godina važe "jače" cene, sada budu baš tako niske.

U pomalo sarkastičnom tonu iznad ove objave, Stefan je kratko napisao "nije Zlatibor skup, nego vi ne tražite račun na firmu".

Da li se našalio ili ne, procenite sami.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike