Posle hladnog i maglovitog jutra, tokom dana toplije: Sledeće nedelje sneg

10.10.2020

04:30 >> 06:17

0

Minimalna temperatura od 6 do 12°C, maksimalna dnevna od 19 do 22°C

Posle hladnog i maglovitog jutra, tokom dana toplije: Sledeće nedelje sneg
Copyright Foto:24sedam/ Katarina Mihajlović

U Srbiji u subotu nakon hladnog, ponegde i maglovitog jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplije, dok se u toku prepodneva očekuje i umerena oblačnost. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 6 do 12°C, maksimalna dnevna od 19 do 22°C.

U Beogradu u subotu nakon hladnog jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplije, dok se u toku prepodneva očekuje i umerena oblačnost. Vetar slab, jugoistočni. Minimalna temperatura 9°C, maksimalna dnevna 21°C.

U Srbiji u nedelju nakon vedrog i hladnog jutra, ponegde sa maglom, tokom dana pretežno sunčano i umereno toplo. Krajem dana na severu i zapadu naoblačenje. Maksimalna temperatura od 18°C na severozapadu do 24°C na jugoistoku Srbije. U ponedeljak naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 12°C na severozapadu do 24°C na jugoistoku Srbije. U noći između ponedeljka i utorka i u utorak očekuje se veoma obilna kiša, a na planinama susnežica i sneg. Biće i vetrovito. Maksimalna temperatura od 8°C na zapadu do 18°C na istoku Srbije. U sredu suvo i toplije, javlja sajt weather2umbrella.com.

U Beogradu u nedelju pretežno sunčano i umereno toplo. Krajem dana naoblačenje. Maksimalna temperatura do 22°C. U ponedeljak naoblačenje i zahlađenje sa kišom i pljuskovima. Maksimalna temperatura do 14°C. U noći između ponedeljka i utorka i u utorak očekuje se veoma obilna kiša. Biće veoma hladno i vetrovito. Temperatura tokom većeg dela dana biće od 8 do 10°C. U sredu suvo i toplije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike