Kamioni "zarobljeni" na izlasku iz Srbije: Na Kelebiji se čeka i po pet sati! Kakva je situacija na ostalim prelazima?

23.11.2022

19:17

0

Na ostalim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Kamioni "zarobljeni" na izlasku iz Srbije: Na Kelebiji se čeka i po pet sati! Kakva je situacija na ostalim prelazima?
Ilustracija - Copyright RINA

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17 i 15 na putničkim terminalima na graničnim prelazima nema zadržavanja vozila.

Teretna vozila čekaju na graničnom prelazu Kelebija 300 minuta, na Horgošu 240, na prelazu Šid 180, na Batrovcima 120, a na prelazu Gradina 60 minuta prilikom izlaska iz zemlje.

Na ostalim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Printscreen/AMSS
 

Do 27. novembra od sedam do 15 časova izvode se radovi na orezivanju ukrasnog šiblja u srednjem pojasu, na delu državnog puta između petlje Kovilj i petlje Sirig, u oba smera.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom trakom.

Do 1. decembra izvodiće se radovi na pojačanom održavanju leve kolovozne trake na deonici petlja Ražanj - petlja Aleksinački Rudnici, u smeru Niš - Beograd.

U zoni radova saobraćaj se preusmerava u suprotnu traku na dvostrano odvijanje u smeru Beograd - Niš, u dužini od 11 km. Produžavaju se do 31. decembra radovi na popravci dva mosta preko reke Crnajke, na deonici Miloševa Kula - Zagrađe. Tokom trajanja radova, saobraćaj se odvija devijacijom.

Printscreen/AMSS
 

Od 30. novembra izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza na delu autoputa E-70, na deonici Pećinci - Šimanovci, u smeru ka Beogradu.

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka, smer ka Beogradu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno levom kolovoznom trakom, smer ka Šidu, između službenih prolaza.

Produžavaju se do 30. novembra radovi na pojačanom održavanju dela državnog puta na deonici petlja Ražanj - petlja Pojate, u smeru Niš- Beograd.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, smer Niš- Beograd i saobraćaj se preusmerava na desnu kolovoznu traku na tehničkom službenom prolazu, gde se saobraćaj odvija dvosmerno u desnoj kolovoznoj traci, zatim se ponovnim preusmeravanjem vraća u svoj redovan tok.

Takođe, omogućeno je isključenje vozila na petlji Pojate.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike