RHMZ izdao upozorenje! Kiša neće prestajati da pada, u utorak iznenađenje, ali ne zadugo

06.11.2022

17:12

0

Autor: M. Vu.

Republički hidrometeorološki zavod je najavio danas da će i ovako dosadna kiša nastaviti da pada, ali da će joj se pridružiti magla

RHMZ izdao upozorenje! Kiša neće prestajati da pada, u utorak iznenađenje, ali ne zadugo
Kiša - Copyright Foto: Tanjug/VLADIMIR SPORCIC

Sitna kiša ne prestaje da pada, a kako noć pada sve je haldnije. Kako najavljuju meteorolozi pred nama su hladni dani sa kišom i maglom. Jedina svetla tačka je - utorak.

Republički hidrometeorološki zavod je najavio danas da će i ovako dosadna kiša nastaviti da pada, ali da će joj se pridružiti magla.

- Do kraja dana i tokom noći oblačno, hladno i tmurno sa sumaglicom, ponegde i maglom. Povremeno će padati rosulja ili slaba kiša. U pojedinim delovima Beograda vidljivost će biti smanjena na 200 do 400 m - piše na sajtu RHMZ.

Foto: Printskrin/RHMZ
 

Upozorenje za vodostaj

Na Dunavu nizvodno od Slankamena i na Savi vodostaji se nalaze oko i nešto ispod niskih plovidbenih nivoa.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Vreme narednih dana


U Srbiji u ponedeljak tmurno, ujutro maglovito, ponegde i sa slabom sipećom kišom. Vetar slab, promenljivog smera ili zapadni i severozapadni. Minimalna jutarnja temperatura od 6 do 12 stepeni, maksimalna dnevna od 12 na severozapadu do 18 stepeni na jugoistoku Srbije.

U Beogradu u ponedeljak tmurno, ujutro maglovito, uz uslove i za slabu sipeću kišu. 

U utorak nakon tmurnog i maglovitog jutra i dela prepodneva, tokom dana pretežno sunčano i toplije. Maksimalna temperatura od 14 na severozapadu do 20 stepeni na jugoistoku Srbije. U sredu jutro hladno i maglovito, tokom dana sunčano i relativno toplo. Maksimalna temperatura od 17 do 21 stepeni. U četvrtak naoblačenje i tek neznatni pad temperature. U petak i u subotu biće oblačno i hladnije sa kišom. Maksimalna temperatura od 12 do 16 stepeni.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike