Jovana Joksimović zanemela! Urolog Milošević: Mladić tražio da mu smanjimo penis zbog devojke! Rekli smo da nađe drugu, ali uzalud (VIDEO)

14.10.2022

10:36

0

Autor: R.M.

Pre četiri, pet meseci dolazi momak i ima relativno veliki penis 16, 17 centimetara. Devojka je normalno građena, oni se vole... Imaju problem...

Jovana Joksimović zanemela! Urolog Milošević: Mladić tražio da mu smanjimo penis zbog devojke! Rekli smo da nađe drugu, ali uzalud (VIDEO)
aleksandar milosevic urolog copy - Copyright YouTube/RTS/Profimedia

Poznati urolog dr Aleksandar Milošević ispričao je jednu dogodovštinu iz ordinacije u kojoj radi, koja je zaprepastila voditeljku Jovanu Joksimović i njenu gošću.

Milošević je na K1 pričao o mladiću koji je došao kod njega da mu smanji penis, što baš i nije uobičajna situacija u Srbiji.

- Pre četiri, pet meseci dolazi momak i ima relativno veliki penis  16, 17 centimetara. Devojka je normalno građena, oni se vole... Imaju problem..Njoj ne prija njegova velićina.. - počeo je on priču.

 

 

Doktor je rekao da je par prošao kompletnu psihijatrijsku analizu a čak su probali mladića da ubede da pronađe drugu devojku, što nije urodilo plodom.

- Međutim, oni su uporni, vole se i to je to... i onda hirurški smanjimo penis - rekao je dr Milošević što je izazvalo smeh kod voditeljke koja je konstatovala da ovo nikada nije čula u životu dok je njena gošća rekla da ona "ne bi to smanjivala ništa".

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike