Vulin i Lončar posetili povređene pripadnike MUP: "Još jednom su srpski policajci pokazali da svojom požrtvovanošću zaslužuju svaku pohvalu"

17.09.2022

21:21

0

Autor: 24sedam

"Svim povređenim policajcima želim brz oporavak"

Vulin i Lončar posetili povređene pripadnike MUP: "Još jednom su srpski policajci pokazali da svojom požrtvovanošću zaslužuju svaku pohvalu"
2 - Copyright Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, u pratnji ministra zdravlja Zlatibora Lončara, načelnika Uprave policije Dejana Bojovića i komandanta Interventne jedinice 92 Dušana Ninkovića, obišao je večeras u Urgentnom centru povređene pripadnike policije koji su tokom čuvanja javnog reda i mira danas u Beogradu zadobili telesne povrede.

Vulin je zahvalio se svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji su danas, kao i svakog puta, časno, efikasno i profesionalno obavljali svoj posao.

- Još jednom su srpski policajci, baš kao i mnogo puta do sada, pokazali da svojim radom i požrtvovanošću zaslužuju svaku pohvalu i poštovanje našeg društva. Zahvaljujem se svim pripadnicima policije zato što su zaštitili građane Beograda i njihove goste.

Kako je naveo, srpski policajci pokazali su da se ne plaše huligana, baš kao što se ne plaše ni pritisaka.

- Svim povređenim policajcima želim brz oporavak. Budite uvereni da država Srbija na čelu sa predsednikom Vučićem visoko ceni vaš trud i vašu požrtvovanost - rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i dodao da je 13 pripadnika policije povređeno tokom današnjeg dana i oštećeno pet policijskih vozila.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike