Vremenska prognoza: Hladno, ali suvo, smena sunca i oblaka

19.10.2020

04:32 >> 11:09

0

Minimalna temperatura od 3 do 7°C, maksimalna dnevna od 12 do 16°C

Vremenska prognoza: Hladno, ali suvo, smena sunca i oblaka
Copyright Foto:24sedam/ Katarina Mihajlović

U Srbiji u nedelju hladno, ali suvo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, na severu i istoku tokom dana povremeno i jak. Minimalna temperatura od 3 do 7°C, maksimalna dnevna od 12 do 16°C, javlja portal weather2umbrella.com.

U Beogradu u nedelju suvo i hladno, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, tokom dana povremeno i pojačan. Minimalna temperatura 6°C, maksimalna dnevna 14°C.

U Srbiji narednih dana jutra će biti hladna, ponegde i maglovita, a biće uslova da ponegde bude i slabog prizemnog mraza. Tokom dana sunčano i toplije. Maksimalna temperatura u ponedeljak i utorak od 14 do 18°C. Od srede još toplije, uz temperature preko 20°C, u četvrtak i petak i do 25°C. Za vikend nešto svežije.

U Beogradu narednih dana jutra će biti hladna, u delovima grada i maglovita. Tokom dana sunčano i toplije. Maksimalna temperatura u ponedeljak i utorak od 15 do 17°C. Od srede još toplije, uz temperature preko 20°C, u četvrtak i do 23°C. Za vikend nešto svežije.  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike